• Home
  • Biltips
  • De Mest Nyttige Tipsene Og Ideene For Å Handle Bil

De Mest Nyttige Tipsene Og Ideene For Å Handle Bil

Bilhandel kan være morsomt. Ikke tro meg? Denne artikkelen inneholder alle tipsene og triksene du trenger for å gjøre et nytt bilkjøp til en hyggelig reise. Fortsett å lese for å utforske mange enkle strategier som vil hjelpe deg med å finne en bil du har råd til, elsker å kjøre og ikke har problemer med å kjøpe også.

Finn ut om de forskjellige garantiene som er tilgjengelige. Du vil ikke bruke et par tusen dollar på en garanti som ikke kommer til å dekke reparasjoner som vanligvis skjer. I stedet handler du utenfor forhandleren for å finne en som dekker reparasjonene til en bedre pris.

Ta noen med deg når du handler bil. De vil hjelpe deg med å holde deg orientert om tilbudene og hjelpe deg med å finne eventuelle problemer i bilen. De kan være en forelder, en venn eller en ektefelle.

Når du handler bil, planlegger du å være i forhandleren en stund. Du vil aldri føle deg forhastet slik at du forplikter deg til en avtale som du egentlig ikke er komfortabel med. Du må la deg ha flere timer til å bestemme deg. Hvis du ikke har så mye tid, kan du bare planlegge å returnere om nødvendig.

Diskuter biler med mennesker i livet ditt som du stoler på. Liker de bilene sine? Kanskje de angrer på valget? Hva slags informasjon har de hørt om forskjellige biler som er tilgjengelige? Hvis du gjør deg klar til å kjøpe, er dette en av de beste måtene å komme i gang.

Undersøk byttepriser før du snur den eldre bilen din. Hvis du planlegger å handle med ditt nåværende kjøretøy for å gå mot kjøpesummen for det nye, må du ha den riktige verdien på forhånd. Sjekker priser online eller bruker Kelley Blue Book. Bare sørg for at du sjekker engrosprisen, ikke detaljhandel.

Ta aldri bil til pålydende. Selv om du kanskje ikke er mekaniker, er det en god idé å gjøre en grundig inspeksjon av bilen. En viktig del av inspeksjonen er en prøvekjøring. Dette lar deg føle bilen på veien, lytte etter egensinnige lyder og mulige flekkproblemer med ytelsen.

Finn ut hvor mye du har råd til med en bilbetaling før du kommer dit. Hvis du venter, blir øynene store, og du vil være villig til å betale alt for å få det du vil ha. Start med en fast figur og ikke la deg bevege deg over noe selgeren sier.

Finn ut om forhandlere før du velger en. Start med å spørre dine pålitelige venner, familie og naboer om deres positive og negative erfaringer med bilforhandlere i området. Videre kan du slå opp forhandlerne på nettet på Better Business Bureau -nettstedet. Se etter eventuelle røde flagg om villedende eller urettferdig forretningspraksis.

Det er det! Det er like enkelt som å bruke tipsene ovenfor under bilkjøpsprosessen. Så lenge du tar alt dette rådet til hjertet, bør du ikke ha noe problem i fremtiden når du navigerer i bilkjøpsprosessen. Du kjører bort i den nye bilen din og innser hvor enkelt det var.

Enkle Triks For Å Finne Den Riktige Bilen